Kdo smo?

ZVITA FELTNA smo štiričlanska glasbena zasedba, ki deluje že od leta 2006. V zgodovini skupine se je zamenjalo že kar 25 članov, kar je svojevrsten rekord na slovenski glasbeni sceni, prav z vsemi pa smo ohranili prijateljske odnose. V današnji zasedbi pa delujemo zadnjih 5 let in prav v tem času doživljamo tudi največje uspehe. Ime je skupini nadel njen ustanovitelj Andrej Gec, ki je bil takrat še voznik rally-ja.

_DSC0956

Člani skupine smo Blaž Gec (glavni vokal, klaviature in harmonika), Theo Čebron (vokal, kitara, bas), Žan Janežič (kitara, bas) in Matic Leban (vokal, bobni). Kljub svoji mladosti imamo za seboj že ogromno nastopov na različnih dogodkih, kot so veselice, študentske zabave, poroke, rojstni dnevi, maturantski plesi ipd. Ker žanrsko nismo posebej opredeljeni smo primerni za skorajda vsako publiko. Igramo več različnih glasbenih zvrsti (pop, rock, narodnozabavna, dance itd.) ter pojemo v različnih jezikih (Slo, Ang, Hr, Srb, Ita, Esp…). Poznani smo predvsem po dobrih žurih in neutrudni energiji.

V letu 2016 smo izdali svoj prvi album “Na zdravje, prijatelji”. Avtorji vseh skladb smo sami. Z letom 2017 pa smo začeli sodelovati tudi s priznanim tekstopiscem Rokom Lunačkom ter producentom Blažem Hribarjem. Kmalu smo postali tudi člani založbe Menart Records, naša uspešnice Edina pa je v manj kot letu dni na Youtubu presegla 1.500.000 ogledov.

Poleg nastopov širom Slovenije koncertiramo tudi v bližnji Italiji, igrali pa smo tudi že na Krfu (Grčija) in v Lloret de Maru (Španija).

 

Advertisements